Målare i Vindeln

Annons:

Målare i Vindeln - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vindeln som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vindeln. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vindeln som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vindeln för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vindeln som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vindeln

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vindeln vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vindeln.

Macbud Bygg HB
Skogsbov. 8
922 31 VINDELNRödå Måleriservice AB
Överrödå 20


Olofssons Måleri
Storsandsjö 65
922 92 Vindeln


Engmans Måleri, Fredrik
Snövitsv. 15
922 31 VINDELN

Annons:

Kostnad för målare i Vindeln

Pris och kostnad för målare i Vindeln kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vindeln. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vindeln kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vindeln.

Målarfakta om Vindeln

I Vindeln finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vindeln:

Vindeln (sydsamiska Vudtele, umesamiska Vyöddale) är en tätort i Västerbotten och centralort i Vindelns kommun, Västerbottens län. Två stora företag i Vindeln är Indexator samt Cranab.

Yta: 296,13 hektar
Invånarantal: 2333, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vindeln om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vindeln.

I Vindeln fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vindeln. Om du ändå inte hittar någon målare i Vindeln som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.