Målare i Vilhelmina

Annons:

Målare i Vilhelmina - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vilhelmina som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vilhelmina. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vilhelmina som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vilhelmina för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vilhelmina som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vilhelmina

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vilhelmina vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vilhelmina.

Lundquist Måleri, AB
Terminalg. 2 A
912 32 Vilhelmina


Pa:s Golv & Måleri I Vilhelmina AB
Dalasjö 111
912 90 Vilhelmina


Norskens Måleri AB
Skansholm 308
912 91 VILHELMINA

Annons:

Kostnad för målare i Vilhelmina

Pris och kostnad för målare i Vilhelmina kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vilhelmina. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vilhelmina kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vilhelmina.

Målarfakta om Vilhelmina

I Vilhelmina finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vilhelmina:

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånarantal: 3657, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vilhelmina om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vilhelmina.

I Vilhelmina fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vilhelmina. Om du ändå inte hittar någon målare i Vilhelmina som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.