Målare i Vännäs

Annons:

Målare i Vännäs - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vännäs som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vännäs. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vännäs som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vännäs för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vännäs som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vännäs

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vännäs vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vännäs.

Konradssons Måleri AB
Älvdalag. 10
911 33 Vännäs


John Elis Harald Lundström
V. spöland 112
911 92 VÄNNÄS


Smetana-Nilsson, Rolf
Storg. 10 A
911 32 VÄNNÄS


Öhgrens Snickeri AB
Brån 128
911 93 Vännäs

Annons:

Kostnad för målare i Vännäs

Pris och kostnad för målare i Vännäs kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vännäs. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vännäs kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vännäs.

Målarfakta om Vännäs

I Vännäs finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vännäs:

Vännäs är en tätort och centralort i Vännäs kommun belägen cirka 30 kilometer väster om Umeå. Förutom ett antal affärer i centrum och flera föreningar finns även gymnasieskola, hotell och ett motormuseum på orten. Det är även en järnvägsknut som förbinder Stambanan genom övre Norrland med Järnvägslinjen Vännäs–Umeå–Holmsund.

Yta: 327,53 hektar
Invånarantal: 4118, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vännäs om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vännäs.

I Vännäs fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vännäs. Om du ändå inte hittar någon målare i Vännäs som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.