Målare i Ursviken

Annons:

Målare i Ursviken - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ursviken som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ursviken. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ursviken som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ursviken för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ursviken som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ursviken

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ursviken vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ursviken.

Sundström Bo
Brödrahemsg. 22
932 36 Ursviken

Annons:

Kostnad för målare i Ursviken

Pris och kostnad för målare i Ursviken kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ursviken. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ursviken kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ursviken.

Målarfakta om Ursviken

I Ursviken finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ursviken:

Ursviken är en tätort i Skellefteå kommun och samtidigt en stadsdel i Skellefteå. Ursviken är indelat i Inre Ursviken, Yttre Ursviken, Furunäs, Klemensnäs, Öhn och Alderholmen.

Yta: 371,51 hektar
Invånarantal: 3977, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ursviken om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ursviken.

I Ursviken fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ursviken. Om du ändå inte hittar någon målare i Ursviken som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.