Målare i Tavelsjö

Annons:

Målare i Tavelsjö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Tavelsjö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Tavelsjö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Tavelsjö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Tavelsjö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Tavelsjö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Tavelsjö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Tavelsjö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Tavelsjö.

Wassermans Måleri, P.L
Rödånäs 603
922 67 Tavelsjö


Rödånäs Måleri
Rödånäs 63
922 67 Tavelsjö

Annons:

Kostnad för målare i Tavelsjö

Pris och kostnad för målare i Tavelsjö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Tavelsjö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Tavelsjö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Tavelsjö.

Målarfakta om Tavelsjö

I Tavelsjö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Tavelsjö:

Tavelsjö by är en ort och en tätort i Umeå kommun, Västerbottens län. Orten ligger mitt emellan Umeå och Vindeln, nordväst om Umeå vid norra änden av Tavelsjön. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat två tätorter.

Yta: 21,90 hektar
Invånarantal: 245, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Tavelsjö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Tavelsjö.

I Tavelsjö fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Tavelsjö. Om du ändå inte hittar någon målare i Tavelsjö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.