Målare i Tärnaby

Annons:

Målare i Tärnaby - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Tärnaby som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Tärnaby. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Tärnaby som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Tärnaby för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Tärnaby som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Tärnaby

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Tärnaby vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Tärnaby.

målarmästarns Butik och Trolltrumman ab
V. Strandv. 1
920 64 Tärnaby


Sahlströms Fastighetsservice AB
Industrivägen 2
920 64 Tärnaby


Sahlströms Måleri & Fastighetsservice
Industrivägen 14
920 64 Tärnaby


Tärnaby Golv & Måleri
Joesjö 302
920 64 Tärnaby

Annons:

Kostnad för målare i Tärnaby

Pris och kostnad för målare i Tärnaby kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Tärnaby. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Tärnaby kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Tärnaby.

Målarfakta om Tärnaby

I Tärnaby finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Tärnaby:

Tärnaby (sydsamiska: Dearna) är en tätort i Storumans kommun och kyrkby i Tärna socken, Lappland, känd för att ha fostrat ett flertal alpina skidåkare på världselitnivå. Av Sveriges 185 världscupssegrar genom tiderna har 131 kommit från Tärnabyåkare, med IK Fjällvinden som moderklubb.

Yta: 163,92 hektar
Invånarantal: 482, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Tärnaby om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Tärnaby.

I Tärnaby fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Tärnaby. Om du ändå inte hittar någon målare i Tärnaby som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.