Målare i Storuman

Annons:

Målare i Storuman - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Storuman som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Storuman. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Storuman som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Storuman för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Storuman som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Storuman

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Storuman vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Storuman.

Kumla Måleri
Eriksbergsvägen 19
923 21 Storuman


Happy Homes Storuman
Skolg. 10
923 31 STORUMAN


Nilssons Bygg & Måleri AB
Skolg. 10
923 31 STORUMAN


Borgströms Måleri
Bondev. 6
923 32 Storuman

Annons:

Kostnad för målare i Storuman

Pris och kostnad för målare i Storuman kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Storuman. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Storuman kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Storuman.

Målarfakta om Storuman

I Storuman finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Storuman:

Storuman (sydsamiska Luspie, umesamiska Lusspie) är en tätort och centralort i Storumans kommun, Lappland. Byn Luspen anlades 1741 av Erik Johansson från Knaften som ett av Lycksele lappmarks första nybyggen.

Yta: 311,53 hektar
Invånarantal: 2207, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Storuman om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Storuman.

I Storuman fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Storuman. Om du ändå inte hittar någon målare i Storuman som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.