Målare i Sorsele

Annons:

Målare i Sorsele - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Sorsele som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Sorsele. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Sorsele som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Sorsele för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Sorsele som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Sorsele

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Sorsele vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Sorsele.

Per-Åke GustavssonS Bygg
Strandv. 26
924 32 SORSELE


Stefan Sandströms Måleri, AB
Östanåv. 2
924 31 Sorsele

Annons:

Kostnad för målare i Sorsele

Pris och kostnad för målare i Sorsele kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Sorsele. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Sorsele kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Sorsele.

Målarfakta om Sorsele

I Sorsele finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Sorsele:

Sorsele (sydsamiska Suarsa, umesamiska Suorssá)[2] är en tätort och centralort i Sorsele kommun. Genom Sorsele flyter den ännu oreglerade Vindelälven. Varje år, vanligtvis tredje helgen i juli, anordnas Holmen Gungar på näset.

Yta: 182,07 hektar
Invånarantal: 1277, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Sorsele om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Sorsele.

I Sorsele fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Sorsele. Om du ändå inte hittar någon målare i Sorsele som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.