Målare i Skelleftehamn

Annons:

Målare i Skelleftehamn - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Skelleftehamn som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Skelleftehamn. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Skelleftehamn som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Skelleftehamn för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Skelleftehamn som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Skelleftehamn

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Skelleftehamn vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Skelleftehamn.

Blästring & Målning i Skelleftehamn AB
Järnvägsleden 86
932 33 SKELLEFTEHAMN

Annons:

Kostnad för målare i Skelleftehamn

Pris och kostnad för målare i Skelleftehamn kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Skelleftehamn. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Skelleftehamn kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Skelleftehamn.

Målarfakta om Skelleftehamn

I Skelleftehamn finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Skelleftehamn:

Skelleftehamn är en tätort i Skellefteå kommun 15 kilometer från Skellefteå stad. Det är ett samhälle som är uppbyggt kring hamnen och Rönnskärsverken.

Yta: 401,24 hektar
Invånarantal: 3184, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Skelleftehamn om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Skelleftehamn.

I Skelleftehamn fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Skelleftehamn. Om du ändå inte hittar någon målare i Skelleftehamn som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.