Målare i Sävar

Annons:

Målare i Sävar - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Sävar som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Sävar. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Sävar som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Sävar för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Sävar som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Sävar

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Sävar vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Sävar.

Wahlströms Ram & Rubank
Slöjdv. 1
918 32 Sävar


P A Eliassons Bygg & Sanering
Upplagsv. 1
918 31 SÄVAR


Sävar Måleri I Umeå AB
Ängsv. 18
918 31 SÄVARInteriör AB Ole Holm
ängsv


Larssons Entreprenad I Umeå AB
Förrådsv. 2
918 31 SÄVAR

Annons:

Kostnad för målare i Sävar

Pris och kostnad för målare i Sävar kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Sävar. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Sävar kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Sävar.

Målarfakta om Sävar

I Sävar finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Sävar:

Sävar (historiskt uttalat Sjevar, därav stavat Skjävar e.d.) är en tätort i Umeå kommun och kyrkby i Sävar socken. Orten är belägen vid Sävarån 15 km nordost om Umeå längs E4:an. Strax söder om tätorten har SCB sedan 2010 avgränsat en bebyggelse till en egen småort namnsatt till Sävar södra.

Yta: 244,52 hektar
Invånarantal: 2670, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Sävar om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Sävar.

I Sävar fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Sävar. Om du ändå inte hittar någon målare i Sävar som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.