Målare i Robertsfors

Annons:

Målare i Robertsfors - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Robertsfors som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Robertsfors. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Robertsfors som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Robertsfors för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Robertsfors som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Robertsfors

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Robertsfors vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Robertsfors.

Åhmans Måleri AB R.H
Sikeå 82
915 93 Robertsfors


Kulör Måleri I Umeå AB
Östbyn 28
915 91 RobertsforsTages Måleri AB
Inre Ringv. 38

Annons:

Kostnad för målare i Robertsfors

Pris och kostnad för målare i Robertsfors kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Robertsfors. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Robertsfors kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Robertsfors.

Målarfakta om Robertsfors

I Robertsfors finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Robertsfors:

Robertsfors är en tätort i Västerbotten samt centralort för Robertsfors kommun, Västerbottens län, belägen vid Rickleån. Robertsfors har fått sitt namn från grosshandlaren Robert Finlay och Robertsfors bruk anlagt 1758.

Yta: 215,19 hektar
Invånarantal: 2004, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Robertsfors om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Robertsfors.

I Robertsfors fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Robertsfors. Om du ändå inte hittar någon målare i Robertsfors som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.