Målare i Obbola

Annons:

Målare i Obbola - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Obbola som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Obbola. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Obbola som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Obbola för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Obbola som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Obbola

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Obbola vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Obbola.

Norums Måleri
Byv. 15
913 42 Obbola


Sterns Måleri KB
Blomv. 4
913 42 Obbola

Annons:

Kostnad för målare i Obbola

Pris och kostnad för målare i Obbola kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Obbola. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Obbola kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Obbola.

Målarfakta om Obbola

I Obbola finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Obbola:

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånarantal: 2197, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Obbola om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Obbola.

I Obbola fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Obbola. Om du ändå inte hittar någon målare i Obbola som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.