Målare i Norsjö

Annons:

Målare i Norsjö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Norsjö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Norsjö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Norsjö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Norsjö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Norsjö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Norsjö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Norsjö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Norsjö.

Norsjö Måleri
Mittgången 9
935 31 Norsjö

Annons:

Kostnad för målare i Norsjö

Pris och kostnad för målare i Norsjö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Norsjö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Norsjö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Norsjö.

Målarfakta om Norsjö

I Norsjö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Norsjö:

Norsjö (sydsamiska Nåarene, umesamiska Nuoráne), tätort och centralort i Norsjö kommun. Befolkningen växte fram till 1990 men har sedan dess minskat. Under 2000-talet har Norsjö haft framgångar inom volleyboll, framförallt på damsidan.

Yta: 240,28 hektar
Invånarantal: 2051, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Norsjö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Norsjö.

I Norsjö fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Norsjö. Om du ändå inte hittar någon målare i Norsjö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.