Målare i Nordmaling

Annons:

Målare i Nordmaling - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Nordmaling som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Nordmaling. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Nordmaling som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Nordmaling för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Nordmaling som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Nordmaling

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Nordmaling vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Nordmaling.

Berggrens Måleri
Hantverkarg. 29
914 31 NORDMALING


J Berggrens Måleri AB
Hantverkarg. 29
914 31 NORDMALINGK.S. Öberg Måleri AB
Bäcknäset


Markus Måleri
Bäcknäset 101
914 91 NORDMALING

Annons:

Kostnad för målare i Nordmaling

Pris och kostnad för målare i Nordmaling kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Nordmaling. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Nordmaling kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Nordmaling.

Målarfakta om Nordmaling

I Nordmaling finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Nordmaling:

Nordmaling är en tätort inom Nolaskogsområdet i nordöstra Ångermanland och centralort i Nordmalings kommun, Västerbottens län. Nordmaling ligger omkring 50 kilometer från både Örnsköldsvik och Umeå, invid Nordmalingsfjärden av Bottenviken.

Yta: 308,28 hektar
Invånarantal: 2546, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Nordmaling om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Nordmaling.

I Nordmaling fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Nordmaling. Om du ändå inte hittar någon målare i Nordmaling som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.