Målare i Malå

Annons:

Målare i Malå - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Malå som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Malå. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Malå som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Malå för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Malå som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Malå

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Malå vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Malå.

JB Produktion AB
Borgg. 3
930 70 MALÅ


Jims Köksrenovering AB
Bondeg. 25 A
930 70 MALÅHolmströms Måleri
Hökv. 16

Annons:

Kostnad för målare i Malå

Pris och kostnad för målare i Malå kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Malå. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Malå kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Malå.

Målarfakta om Malå

I Malå finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Malå:

Malå (umesamiska Máláge, sydsamiska Maalege) är en tätort och centralort i Malå kommun. Orten ligger vid sjön Malåträsket, vid vilket namn även samhället tidigare kallades. Malå ligger längs länsväg 370 cirka 70 kilometer norr om Lycksele.

Yta: 261,12 hektar
Invånarantal: 2050, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Malå om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Malå.

I Malå fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Malå. Om du ändå inte hittar någon målare i Malå som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.