Målare i Lycksele

Annons:

Målare i Lycksele - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Lycksele som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 10 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Lycksele. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Lycksele som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Lycksele för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Lycksele som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Lycksele

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Lycksele vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Lycksele.

Fönsterteknik i Lycksele AB
Lavalv. 10
921 33 Lycksele


Contractor Bygg i Lycksele AB
Fabriksg. 12
921 36 LYCKSELE


Målaren I Norr AB
Verkstadsv. 3
921 45 LYCKSELEMåleri 88 AB
PonderosavägenLindkvist & Lindqvist Måleri AB
Verkstadsv. 8


Småkronen AB
Storg. 28
921 31 LyckseleVegla, AB
Ljungv. 7


Sandströms Måleri
Fabriksg. 9
921 36 LYCKSELE


Leidulfs Måleri
Holmlund 20
921 93 Lycksele


Lycksele Måleri Golv&Kakel AB
Glimmerv. 31
921 37 Lycksele

Annons:

Kostnad för målare i Lycksele

Pris och kostnad för målare i Lycksele kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Lycksele. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Lycksele kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Lycksele.

Målarfakta om Lycksele

I Lycksele finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Lycksele:

Lycksele (sydsamiska Liksjoe, Liksjovvene eller Liksjoene; umesamiska Likssjuo) är en tätort i Lappland och centralort i Lycksele kommun i Västerbottens län. Lycksele är beläget längs järnvägen mellan Hällnäs och Storuman samt Europaväg 12 och turistvägen Blå vägen, och var den första orten i landskapet som fick stadsprivilegier.

Yta: 852,64 hektar
Invånarantal: 8513, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Lycksele om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Lycksele.

I Lycksele fanns det totalt 10 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Lycksele. Om du ändå inte hittar någon målare i Lycksele som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.