Målare i Lögdeå

Annons:

Målare i Lögdeå - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Lögdeå som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Lögdeå. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Lögdeå som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Lögdeå för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Lögdeå som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Lögdeå

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Lögdeå vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Lögdeå.

Anders Andersson
Mo 405
914 92 Lögdeå

Annons:

Kostnad för målare i Lögdeå

Pris och kostnad för målare i Lögdeå kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Lögdeå. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Lögdeå kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Lögdeå.

Målarfakta om Lögdeå

I Lögdeå finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Lögdeå:

Lögdeå är en tätort i Nordmalings kommun vid Lögde älv. Orten är i dag mer eller mindre sammanväxt med den närliggande byn Mo. På Åbergsgården finns Lögdeå museum.

Yta: 115,65 hektar
Invånarantal: 394, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Lögdeå om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Lögdeå.

I Lögdeå fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Lögdeå. Om du ändå inte hittar någon målare i Lögdeå som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.