Målare i Kåge

Annons:

Målare i Kåge - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kåge som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kåge. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kåge som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kåge för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kåge som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kåge

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kåge vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kåge.

Ingemars Måleri
Högdal 60
934 94 Kåge


Thomas Lundqvist Måleri i Kåge AB
Bjässviken 52
934 31 KÅGE

Annons:

Kostnad för målare i Kåge

Pris och kostnad för målare i Kåge kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kåge. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kåge kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kåge.

Målarfakta om Kåge

I Kåge finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kåge:

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånarantal: 2248, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kåge om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kåge.

I Kåge fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kåge. Om du ändå inte hittar någon målare i Kåge som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.