Målare i Hörnefors

Annons:

Målare i Hörnefors - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hörnefors som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hörnefors. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hörnefors som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hörnefors för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hörnefors som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hörnefors

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hörnefors vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hörnefors.

BrittMaries Måleri
Pilg. 2
905 31 Hörnefors


Magnus Olofssons Måleri
Bjännberg 410
905 72 HÖRNEFORS

Annons:

Kostnad för målare i Hörnefors

Pris och kostnad för målare i Hörnefors kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hörnefors. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hörnefors kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hörnefors.

Målarfakta om Hörnefors

I Hörnefors finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hörnefors:

Hörnefors är en tätort i Umeå kommun i Västerbottens län, belägen vid den nedre delen av Hörnån cirka 25 kilometer söder om Umeå. Orten tillkom genom att Hörnefors bruk anlades 1775 inom den gamla Hörne by. Under större delen av 1900-talet präglades orten av sin massaindustri.

Yta: 272,07 hektar
Invånarantal: 2542, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hörnefors om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hörnefors.

I Hörnefors fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hörnefors. Om du ändå inte hittar någon målare i Hörnefors som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.