Målare - Måleri & Fastighetsservice i Umeå AB i Holmsund

Annons:

Måleri & Fastighetsservice i Umeå AB i Holmsund är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Holmsund. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Holmsund kan du ta kontakt med Måleri & Fastighetsservice i Umeå AB för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Holmsund. Måleri & Fastighetsservice i Umeå AB är ett av flera målerier i Holmsund som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta Måleri & Fastighetsservice i Umeå AB i Holmsund, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare Måleri & Fastighetsservice i Umeå AB i Holmsund.

Måleri & Fastighetsservice i Umeå AB
Bryggarg. 12
913 34 Holmsund
070 - 340 07 04


Karta och vägbeskrivning till Måleri & Fastighetsservice i Umeå AB i Holmsund

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet Måleri & Fastighetsservice i Umeå AB i Holmsund som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Holmsund.

Måleri & Fastighetsservice i Umeå AB
Bryggarg. 12
913 34 Holmsund
070 - 340 07 04

Annons:

Pris på målning i Holmsund - Måleri & Fastighetsservice i Umeå AB

pris för målning varierar mellan Måleri & Fastighetsservice i Umeå AB och andra målare i Holmsund så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Holmsund samt i hela Västerbotten. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Holmsund.

Kommenterat om Måleri & Fastighetsservice i Umeå AB i Holmsund