Målare i Holmsund

Annons:

Målare i Holmsund - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Holmsund som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Holmsund. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Holmsund som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Holmsund för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Holmsund som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Holmsund

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Holmsund vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Holmsund.

Umeå Personaluthyrning Och Bygg AB
Brännölandet 58
913 35 HOLMSUND


Måleri & Fastighetsservice i Umeå AB
Bryggarg. 12
913 34 Holmsund

Annons:

Kostnad för målare i Holmsund

Pris och kostnad för målare i Holmsund kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Holmsund. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Holmsund kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Holmsund.

Målarfakta om Holmsund

I Holmsund finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Holmsund:

Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Yta: 548,23 hektar
Invånarantal: 5489, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Holmsund om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Holmsund.

I Holmsund fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Holmsund. Om du ändå inte hittar någon målare i Holmsund som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.