Målare i Gunnarn

Annons:

Målare i Gunnarn - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Gunnarn som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Gunnarn. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Gunnarn som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Gunnarn för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Gunnarn som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Gunnarn

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Gunnarn vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Gunnarn.

Patrik Nygrens Måleri, AB
Cafév. 12
920 51 Gunnarn

Annons:

Kostnad för målare i Gunnarn

Pris och kostnad för målare i Gunnarn kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Gunnarn. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Gunnarn kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Gunnarn.

Målarfakta om Gunnarn

I Gunnarn finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Gunnarn:

Gunnarn, fram till 1897 Bastuträsk, samiska Viertá, är en småort i Storumans kommun i Lappland. Storumans flygplats ligger i anslutning till orten. Gunnarn är en av de större byarna i Västerbottens läns inland och präglas av ett öppet, kuperat odlingslandskap med traditionellt grupperad bebyggelse.

Yta: 73 hektar
Invånarantal: 178, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Gunnarn om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Gunnarn.

I Gunnarn fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Gunnarn. Om du ändå inte hittar någon målare i Gunnarn som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.