Målare i Dorotea

Annons:

Målare i Dorotea - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Dorotea som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Dorotea. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Dorotea som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Dorotea för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Dorotea som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Dorotea

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Dorotea vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Dorotea.

Doromodulen AB
Storg. 61
917 32 DoroteaIP:s Trä & Lack
Missionsg. 9

Annons:

Kostnad för målare i Dorotea

Pris och kostnad för målare i Dorotea kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Dorotea. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Dorotea kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Dorotea.

Målarfakta om Dorotea

I Dorotea finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Dorotea:

Dorotea (sydsamiska: Döörte) är en tätort i Lappland och centralort i Dorotea kommun i Västerbottens län. Orten ligger vid Europaväg E45 och Inlandsbanan, 17 mil nordost om Östersund. Doroteas näringsliv består idag exempelvis av företag som SoliferPolar AB, Svenska Tält, Dorotea Mekaniska och Datakompisen.

Yta: 233,91 hektar
Invånarantal: 1543, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Dorotea om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Dorotea.

I Dorotea fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Dorotea. Om du ändå inte hittar någon målare i Dorotea som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.