Målare i Bygdeå

Annons:

Målare i Bygdeå - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Bygdeå som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Bygdeå. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Bygdeå som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Bygdeå för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Bygdeå som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Bygdeå

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Bygdeå vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Bygdeå.

Jörgen Öman Måleri & Dekor
Dalkarlså 54
915 98 BYGDEÅ


Bygdeå Byggnadsfirma AB
Hammarv. 28
915 98 BYGDEÅ

Annons:

Kostnad för målare i Bygdeå

Pris och kostnad för målare i Bygdeå kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Bygdeå. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Bygdeå kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Bygdeå.

Målarfakta om Bygdeå

I Bygdeå finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Bygdeå:

Bygdeå är en tätort i Robertsfors kommun i Västerbotten i Sverige. Den är kyrkbyn i Bygdeå socken. Tätorten är belägen vid E4, cirka 15 kilometer söder om centralorten Robertsfors och cirka 5 kilometer söder om Bäck.

Yta: 73,72 hektar
Invånarantal: 502, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Bygdeå om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Bygdeå.

I Bygdeå fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Bygdeå. Om du ändå inte hittar någon målare i Bygdeå som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.