Målare i Burträsk

Annons:

Målare i Burträsk - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Burträsk som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Burträsk. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Burträsk som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Burträsk för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Burträsk som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Burträsk

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Burträsk vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Burträsk.

Ulf Viklund
Bygdeträskliden 46
937 94 Burträsk


Erikssons Måleri & Snickeri
Gammelbyn 54
937 94 Burträsk

Annons:

Kostnad för målare i Burträsk

Pris och kostnad för målare i Burträsk kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Burträsk. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Burträsk kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Burträsk.

Målarfakta om Burträsk

I Burträsk finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Burträsk:

Burträsk är en tätort i Skellefteå kommun. Orten ligger cirka 38 kilometer sydväst om Skellefteå vid sjön Burträsket. Burträsk är uppkallat efter Bureälven och syftar på Burträsket.

Yta: 184,41 hektar
Invånarantal: 1575, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Burträsk om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Burträsk.

I Burträsk fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Burträsk. Om du ändå inte hittar någon målare i Burträsk som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.