Målare i Boliden

Annons:

Målare i Boliden - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Boliden som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Boliden. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Boliden som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Boliden för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Boliden som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Boliden

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Boliden vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Boliden.

Marklunds Golvslip & Dekorationsmåleri
Nyholm 79
936 91 BOLIDEN


Marklunds Måleri Och Golvslip AB
Nyholm 79
936 91 BOLIDEN

Annons:

Kostnad för målare i Boliden

Pris och kostnad för målare i Boliden kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Boliden. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Boliden kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Boliden.

Målarfakta om Boliden

I Boliden finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Boliden:

Boliden är ett gruvsamhälle i Västerbotten och en tätort i Skellefteå kommun. När man påträffade guldförande malm i området fanns ingen bebyggelse på platsen, endast skog och myrland.

Yta: 194,43 hektar
Invånarantal: 1566, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Boliden om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Boliden.

I Boliden fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Boliden. Om du ändå inte hittar någon målare i Boliden som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.