Målare i Blattnicksele

Annons:

Målare i Blattnicksele - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Blattnicksele som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Blattnicksele. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Blattnicksele som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Blattnicksele för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Blattnicksele som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Blattnicksele

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Blattnicksele vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Blattnicksele.

Gradins Måleri Mikael Gradin
Tväråträsk 142
924 92 BLATTNICKSELE

Annons:

Kostnad för målare i Blattnicksele

Pris och kostnad för målare i Blattnicksele kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Blattnicksele. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Blattnicksele kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Blattnicksele.

Målarfakta om Blattnicksele

I Blattnicksele finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Blattnicksele:

Blattnicksele (umesamiska Bláhnage eller Bláhnagesuvvane, sydsamiska Blaahnege) är en småort i Sorsele kommun, Västerbottens län. Orten ligger vid Blattnikselet i Vindelälven, väg E45 och Inlandsbanan.

Yta: 40 hektar
Invånarantal: 158, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Blattnicksele om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Blattnicksele.

I Blattnicksele fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Blattnicksele. Om du ändå inte hittar någon målare i Blattnicksele som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.