Målare i Åsele

Annons:

Målare i Åsele - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Åsele som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Åsele. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Åsele som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Åsele för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Åsele som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Åsele

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Åsele vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Åsele.

Mmg Måleri
Lomsjö 307
919 91 åsele

Annons:

Kostnad för målare i Åsele

Pris och kostnad för målare i Åsele kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Åsele. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Åsele kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Åsele.

Målarfakta om Åsele

I Åsele finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Åsele:

Åsele, tätort och centralort i Åsele kommun i sydligaste Lappland, Västerbottens län. Åsele ligger längs riksväg 92 50 km väster om Fredrika. Riksväg 90 passerar strax öster om tätorten. Ångermanälven flyter genom Åsele. Orten är främst känd för Åsele marknad.

Yta: 337,93 hektar
Invånarantal: 1798, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Åsele om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Åsele.

I Åsele fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Åsele. Om du ändå inte hittar någon målare i Åsele som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.