Målare i Åmsele

Annons:

Målare i Åmsele - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Åmsele som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Åmsele. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Åmsele som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Åmsele för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Åmsele som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Åmsele

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Åmsele vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Åmsele.

Åmsele Lack
Industriv.
922 75 ÅMSELE

Annons:

Kostnad för målare i Åmsele

Pris och kostnad för målare i Åmsele kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Åmsele. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Åmsele kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Åmsele.

Målarfakta om Åmsele

I Åmsele finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Åmsele:

Åmsele är en tätort i Vindelns kommun som ligger utspridd efter länsväg 363 vid det sel i Vindelälven där biflödet Åman mynnar. Åman. Biflödet Åman är den lilla å som gett Åmsele sitt namn. Ån har sitt ursprung i sjön Hjukensjön och mynnar i Vindelälven. Ån har fem mindre forsar.

Yta: 81,46 hektar
Invånarantal: 209, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Åmsele om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Åmsele.

I Åmsele fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Åmsele. Om du ändå inte hittar någon målare i Åmsele som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.