Målare i Adak

Annons:

Målare i Adak - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Adak som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Adak. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Adak som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Adak för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Adak som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Adak

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Adak vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Adak.

Bergströms Måleri AB, Leif
Slagnäsv. 42
930 72 Adak

Annons:

Kostnad för målare i Adak

Pris och kostnad för målare i Adak kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Adak. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Adak kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Adak.

Målarfakta om Adak

I Adak finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Adak:

Adak är en småort i Malå kommun i Västerbottens län med knappt 200 invånare. Adak omges av Stor-Adakträsket och Lilla Adakträsket. Genom Adak flyter även Adakbäcken och Skäppträskån.

Yta: 85 hektar
Invånarantal: 183, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Adak om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Adak.

I Adak fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Adak. Om du ändå inte hittar någon målare i Adak som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västerbotten.