Målare i Vålberg

Annons:

Målare i Vålberg - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vålberg som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vålberg. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vålberg som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vålberg för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vålberg som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vålberg

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vålberg vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vålberg.

Wermlands Tapet & Måleri, AB
Norsplan 2 E
660 50 VÅLBERG

Annons:

Kostnad för målare i Vålberg

Pris och kostnad för målare i Vålberg kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vålberg. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vålberg kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vålberg.

Målarfakta om Vålberg

I Vålberg finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vålberg:

Vålberg är en tätort i Karlstads kommun invid Norsälven. Det mindre samhället Älvenäs utgör en del av Vålberg.

Yta: 386,03 hektar
Invånarantal: 2770, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vålberg om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vålberg.

I Vålberg fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vålberg. Om du ändå inte hittar någon målare i Vålberg som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Värmland.