Målare i Uddeholm

Annons:

Målare i Uddeholm - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Uddeholm som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Uddeholm. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Uddeholm som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Uddeholm för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Uddeholm som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Uddeholm

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Uddeholm vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Uddeholm.

Rickard Och Jan Måleri I Hagfors AB
Bergsv. 2
683 40 UDDEHOLM

Annons:

Kostnad för målare i Uddeholm

Pris och kostnad för målare i Uddeholm kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Uddeholm. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Uddeholm kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Uddeholm.

Målarfakta om Uddeholm

I Uddeholm finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Uddeholm:

Uddeholm är en tätort i Hagfors kommun i norra Värmland. Uddeholms AB, världsledande inom stålindustrin, har sitt ursprung i Uddeholmskoncernen. Företaget bytte namn den 1 april 2010 och tog då tillbaks sitt ursprungliga namn Uddeholms AB.

Yta: 144 hektar
Invånarantal: 667, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Uddeholm om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Uddeholm.

I Uddeholm fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Uddeholm. Om du ändå inte hittar någon målare i Uddeholm som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Värmland.