Målare i Torsby

Annons:

Målare i Torsby - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Torsby som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Torsby. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Torsby som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Torsby för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Torsby som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Torsby

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Torsby vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Torsby.

Nilssons Måleri
Enarsv. 4
685 34 TORSBY


P-O Hedlunds Måleri, AB
Framgårdsv. 20
685 33 Torsby


MJ Måleri & Golv
S. Tjärnberg 16
685 94 TORSBY


Gerhard Passin Måleri
Fensbol 226
685 93 Torsby


MS Montage & Måleri
Utterbyn 6
685 92 TORSBY


Nilssons Måleri
S. Industrig.
685 34 TORSBY

Annons:

Kostnad för målare i Torsby

Pris och kostnad för målare i Torsby kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Torsby. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Torsby kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Torsby.

Målarfakta om Torsby

I Torsby finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Torsby:

Torsby är en tätort i Värmland och centralort i Torsby kommun, belägen i norra änden av sjön Övre Fryken intill älvarna Ljusnans och Röjdans mynningar. Fryksände kyrka har stått på platsen sedan 1200-talet. Torsby är ungefär 10 mil norr om Karlstad och 3.5 mil från norska gränsen.

Yta: 548,81 hektar
Invånarantal: 4049, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Torsby om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Torsby.

I Torsby fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Torsby. Om du ändå inte hittar någon målare i Torsby som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Värmland.