Målare i Sunne

Annons:

Målare i Sunne - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Sunne som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 8 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Sunne. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Sunne som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Sunne för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Sunne som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Sunne

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Sunne vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Sunne.

Karl Nilssons Måleri AB
Gettjärn 203
686 93 SUNNE


Lunds Måleri
Lövnäsv. 16
686 35 SUNNE


Sunne Måleri & Reklam AB
Ivarsbjörke 18
686 92 Sunne


Samuelsons Måleri och Dekor
Alv. 5
686 35 SUNNE


Lennartssons Färg & Måleri AB
Ö. Ingersby 145
686 91 SUNNE


Hult, Lars Erik
Berga 30
686 93 SUNNE


D Olssons Måleri AB
Östanbjörke 322
686 92 Sunne


Mitander I Sunne AB
Långg. 19 E
686 30 Sunne

Annons:

Kostnad för målare i Sunne

Pris och kostnad för målare i Sunne kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Sunne. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Sunne kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Sunne.

Målarfakta om Sunne

I Sunne finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Sunne:

Sunne är en tätort samt centralort i Sunne kommun i Värmland. Sunne ligger i Fryksdalen, mellan Övre Fryken och Mellan-Fryken. Genom Sunne går järnvägen Fryksdalsbanan och förbi tätorten går Europavägen E45. Sagolika Sunne används för att beskriva och återspegla ortens levande kulturliv och långa och levande berättartradition.

Yta: 457,42 hektar
Invånarantal: 4931, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Sunne om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Sunne.

I Sunne fanns det totalt 8 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Sunne. Om du ändå inte hittar någon målare i Sunne som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Värmland.