Målare i Storfors

Annons:

Målare i Storfors - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Storfors som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Storfors. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Storfors som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Storfors för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Storfors som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Storfors

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Storfors vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Storfors.

Arne Nilsson AB, Målerifirma
Kroppav. 20
688 31 Storfors


Nilsson, Lars-Olof
Kolarhagen Karlstorp 3
688 92 STORFORS

Annons:

Kostnad för målare i Storfors

Pris och kostnad för målare i Storfors kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Storfors. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Storfors kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Storfors.

Målarfakta om Storfors

I Storfors finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Storfors:

Storfors är en tätort i Värmland. Den är också centralort i Storfors kommun. Inlandsbanan och riksväg 26 går förbi orten. Storfors var och är belägen i Kroppa socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Kroppa landskommun.

Yta: 286,76 hektar
Invånarantal: 2337, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Storfors om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Storfors.

I Storfors fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Storfors. Om du ändå inte hittar någon målare i Storfors som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Värmland.