Målare i Skoghall

Annons:

Målare i Skoghall - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Skoghall som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Skoghall. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Skoghall som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Skoghall för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Skoghall som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Skoghall

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Skoghall vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Skoghall.

Bygg&Måleriprojekt i Karlstad AB
Mörmov. 13
663 30 SKOGHALL


Dan Sörensen Måleri
Prästgårdsv. 7 A
663 32 SKOGHALL

Annons:

Kostnad för målare i Skoghall

Pris och kostnad för målare i Skoghall kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Skoghall. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Skoghall kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Skoghall.

Målarfakta om Skoghall

I Skoghall finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Skoghall:

Skoghall är en tätort och centralort i Hammarö kommun. Skoghall är centralort i Hammarö kommun och belägen cirka nio kilometer söder om Karlstad. Orten ligger med en lång kust ut till Vänern, där Klarälven mynnar ut.

Yta: 1 051 hektar
Invånarantal: 13265, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Skoghall om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Skoghall.

I Skoghall fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Skoghall. Om du ändå inte hittar någon målare i Skoghall som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Värmland.