Målare i Skattkärr

Annons:

Målare i Skattkärr - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Skattkärr som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Skattkärr. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Skattkärr som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Skattkärr för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Skattkärr som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Skattkärr

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Skattkärr vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Skattkärr.

Benjo Sports
Strandhemsv. 3 A
656 71 Skattkärr

Annons:

Kostnad för målare i Skattkärr

Pris och kostnad för målare i Skattkärr kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Skattkärr. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Skattkärr kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Skattkärr.

Målarfakta om Skattkärr

I Skattkärr finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Skattkärr:

Skattkärr är en tätort i Karlstads kommun, beläget drygt 10 km öster om Karlstads centrum, och passeras via E18. Namnet påträffas i offentlig handling först 1610 då det blev Skattetorp.

Yta: 207,15 hektar
Invånarantal: 2135, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Skattkärr om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Skattkärr.

I Skattkärr fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Skattkärr. Om du ändå inte hittar någon målare i Skattkärr som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Värmland.