Målare i Säffle

Annons:

Målare i Säffle - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Säffle som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Säffle. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Säffle som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Säffle för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Säffle som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Säffle

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Säffle vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Säffle.

Henriks Golv & Måleri AB
Norrlandsv. 24
661 40 Säffle


Stora Backa Gårdservice
St. Backa Haga
661 94 SÄFFLE


MJ Måleri & Kakel AB
S. Ny v. 9
661 92 SÄFFLE


Walls Möbelverkstad
Åmålsv. 1
661 32 SÄFFLE


Lövås Hantverk AB
Lövås Mellan
661 92 SÄFFLE


J K:s Måleri AB
Backgatan
661 31 Säffle

Annons:

Kostnad för målare i Säffle

Pris och kostnad för målare i Säffle kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Säffle. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Säffle kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Säffle.

Målarfakta om Säffle

I Säffle finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Säffle:

Säffle är en tätort i Värmland och centralort i Säffle kommun med något under 9 000 invånare (2010). Säffle ligger vid Byälven, som förbinder Glafsfjorden med Vänern, och genomkorsas av Norge/Vänerbanan och Europaväg 45. Närmaste större tätorter är Åmål i Dalsland, Grums och Karlstad.

Yta: 735,26 hektar
Invånarantal: 8991, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Säffle om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Säffle.

I Säffle fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Säffle. Om du ändå inte hittar någon målare i Säffle som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Värmland.