Målare i Munkfors

Annons:

Målare i Munkfors - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Munkfors som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Munkfors. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Munkfors som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Munkfors för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Munkfors som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Munkfors

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Munkfors vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Munkfors.

Frödén Måleri AB, Harry
Bliav. 45
684 30 Munkfors


Munkfors Måleri AB
Slättheden 18
684 92 Munkfors

Annons:

Kostnad för målare i Munkfors

Pris och kostnad för målare i Munkfors kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Munkfors. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Munkfors kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Munkfors.

Målarfakta om Munkfors

I Munkfors finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Munkfors:

Munkfors är en tätort på ömse sidor om Klarälven och vid riksväg 62 cirka 60 km norr om Karlstad, Värmland. Orten är huvudsakligen belägen i Munkfors kommun, dock med en mycket liten del nordost om Stubbängen i Hagfors kommun. Munkfors är centralort och enda tätort i kommunen som bär dess namn.

Yta: 731,10 hektar
Invånarantal: 3054, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Munkfors om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Munkfors.

I Munkfors fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Munkfors. Om du ändå inte hittar någon målare i Munkfors som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Värmland.