Målare i Molkom

Annons:

Målare i Molkom - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Molkom som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Molkom. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Molkom som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Molkom för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Molkom som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Molkom

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Molkom vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Molkom.

Norrstrands Förvaltning & Måleri AB
Nyeds-hulteby 457
660 60 MOLKOM

Annons:

Kostnad för målare i Molkom

Pris och kostnad för målare i Molkom kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Molkom. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Molkom kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Molkom.

Målarfakta om Molkom

I Molkom finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Molkom:

Molkom är en tätort i Karlstads kommun, belägen mellan Karlstad och Filipstad i Värmlands län. I Molkom ligger Ed som var kyrkbyn i Nyeds socken. Ortnamnet Molkom nämns första gången år 1503 och skrevs då Molchen och Molchom.

Yta: 242,61 hektar
Invånarantal: 1863, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Molkom om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Molkom.

I Molkom fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Molkom. Om du ändå inte hittar någon målare i Molkom som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Värmland.