Målare i Likenäs

Annons:

Målare i Likenäs - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Likenäs som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Likenäs. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Likenäs som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Likenäs för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Likenäs som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Likenäs

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Likenäs vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Likenäs.

Likenäs Golv & Måleri
Transtrand 29
680 63 Likenäs

Annons:

Kostnad för målare i Likenäs

Pris och kostnad för målare i Likenäs kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Likenäs. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Likenäs kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Likenäs.

Målarfakta om Likenäs

I Likenäs finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Likenäs:

Likenäs är en småort i Dalby socken i Torsby kommun belägen i Klarälvdalen. Likenäs var tingsplats för Älvdals härad till 1971.

Yta: 88 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Likenäs om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Likenäs.

I Likenäs fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Likenäs. Om du ändå inte hittar någon målare i Likenäs som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Värmland.