Målare i Kristinehamn

Annons:

Målare i Kristinehamn - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kristinehamn som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 13 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kristinehamn. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kristinehamn som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kristinehamn för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kristinehamn som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kristinehamn

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kristinehamn vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kristinehamn.

Härenstams Alltjänst
V. Bjurvik 2523
681 96 KRISTINEHAMN


T.W Måleri Karlstad
Djurgårdsv. 1 A
681 54 KRISTINEHAMN


GK Måleri AB
Havsvinden 38
681 38 KRISTINEHAMN


Ullströms Sprutmåleri, Tony
Sundby 4
681 93 Kristinehamn


Miljönären Måleri AB
3:e Industrig.
KRISTINEHAMNÖlme Backatorp Service Tjänst
ölme


Ullströms Industri & Lantbruksmålning AB
Sundby 4
681 93 Kristinehamn


CRIAB AS
Stationsg. 2
681 30 KRISTINEHAMNMorgan Carlsson
Björkebol


Andersson Måleri
Tallundsv. 10
681 51 Kristinehamn


F Helanders Måleri, AB
Linv. 27
681 43 KRISTINEHAMN


Gustafsson & Kvist Måleri AB
Hantverkarg. 16
681 42 Kristinehamn


Johanssons Byggprojekt AB
Bjurtjärnsg. 9
681 33 Kristinehamn

Annons:

Kostnad för målare i Kristinehamn

Pris och kostnad för målare i Kristinehamn kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kristinehamn. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kristinehamn kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kristinehamn.

Målarfakta om Kristinehamn

I Kristinehamn finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kristinehamn:

Kristinehamn är en tätort i Värmland och centralort i Kristinehamns kommun, Värmlands län, vid Vänern. Kristinehamn är belägen där åarna Varnan och Lötälven möts och sitt gemensamma utlopp har de i Varnumsviken, som är en del av Vänern.

Yta: 13,36 km2
Invånarantal: 17839, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kristinehamn om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kristinehamn.

I Kristinehamn fanns det totalt 13 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kristinehamn. Om du ändå inte hittar någon målare i Kristinehamn som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Värmland.