Målare i Klässbol

Annons:

Målare i Klässbol - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Klässbol som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Klässbol. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Klässbol som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Klässbol för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Klässbol som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Klässbol

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Klässbol vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Klässbol.

Roxol
S. Fjöle Öst I Stuga
671 95 KLÄSSBOL

Annons:

Kostnad för målare i Klässbol

Pris och kostnad för målare i Klässbol kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Klässbol. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Klässbol kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Klässbol.

Målarfakta om Klässbol

I Klässbol finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Klässbol:

Klässbol är en mindre tätort i Arvika kommun. Klässbol är framför allt känt för Klässbols linneväveri, som bland annat väver linnedukarna till Nobelfesten och till en del av Sveriges ambassader. Vävningen sker i mekaniska jacquardvävstolar.

Yta: 58,40 hektar
Invånarantal: 293, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Klässbol om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Klässbol.

I Klässbol fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Klässbol. Om du ändå inte hittar någon målare i Klässbol som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Värmland.