Målare i Kil

Annons:

Målare i Kil - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kil som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 9 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kil. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kil som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kil för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kil som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kil

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kil vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kil.

Ros i Kil AB
Ringv. 19
665 33 KIL


Skogsplantan I Kil, AB
N. Boda
665 93 KIL


Radoslaw Bygg & Alltjänst
Majorens v. 3 A
665 91 KILWahls Tapet & Måleri
076 - 840 23 26


Måleri i Kil AB
Storg. 17
665 30 Kil


Staafs Måleri I Värmland AB
Sveag. 6
665 30 Kil


STAAF, PER-ERIK
Sveag. 6
665 30 Kil


Frykeruds Måleri KB
V. Glänne Mariehill 1
665 92 KilLerstens Bygg & Måleri
Geres v. 12

Annons:

Kostnad för målare i Kil

Pris och kostnad för målare i Kil kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kil. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kil kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kil.

Målarfakta om Kil

I Kil finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kil:

Kil är centralort och tätort i Kils kommun. Kil är en viktig järnvägsknut med trafikerade järnvägar i fem olika riktningar. Kil var och är belägen i Stora Kils socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Stora Kils landskommun.

Yta: 675,20 hektar
Invånarantal: 7842, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kil om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kil.

I Kil fanns det totalt 9 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kil. Om du ändå inte hittar någon målare i Kil som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Värmland.