Målare i Karlskoga

Annons:

Målare i Karlskoga - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Karlskoga som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 13 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Karlskoga. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Karlskoga som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Karlskoga för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Karlskoga som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Karlskoga

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Karlskoga vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Karlskoga.

Stefans Måleri I Karlskoga AB
Apelv. 6
691 47 Karlskoga


Måla i Värmland
Skogsbov. 19
691 47 Karlskoga


Lugnets Måleri
Charlottastigen 6
691 33 KARLSKOGA


Prinseruds Måleri AB
Magasinsv. 3
691 42 KARLSKOGA


Rolf Bergs Måleri AB
Karlbergsv. 9
691 36 Karlskoga


Ulf Västbergs Måleri AB
Billnäs 527
691 93 KARLSKOGABergs Måleri AB
Gymnasistg. 3


Rosensjös Måleri AB
Rosensjö 909
691 91 KARLSKOGAOriginal Måleri Karlskoga, AB
Blockstensv. 14


Gabrielssons Måleri KB
Bergsmansg. 29
691 33 KARLSKOGA


Engströms Måleri I Närke AB
Svetsarev. 15
691 37 KARLSKOGAHB 1001 Fynd
Rågv. 17


Måleritjänst Ulf Björk AB
Hangarv. 16 B
691 35 KARLSKOGA

Annons:

Kostnad för målare i Karlskoga

Pris och kostnad för målare i Karlskoga kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Karlskoga. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Karlskoga kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Karlskoga.

Målarfakta om Karlskoga

I Karlskoga finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Karlskoga:

Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Karlskoga om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Karlskoga.

I Karlskoga fanns det totalt 13 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Karlskoga. Om du ändå inte hittar någon målare i Karlskoga som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Värmland.