Målare i Hammarö

Annons:

Målare i Hammarö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hammarö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hammarö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hammarö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hammarö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hammarö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hammarö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hammarö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hammarö.

Hammarö Måleritjänst AB
Kvarnv. 5
663 40 Hammarö


A.N Måleri I Hammarö AB
Laxv. 14
663 40 Hammarö


Lövnäs Bygg och Måleri I Värmland AB
N. Bryggeriv. 14
663 41 HAMMARÖ


Katarina Maria Forsman
Kvistv. 16
663 41 HAMMARÖ

Annons:

Kostnad för målare i Hammarö

Pris och kostnad för målare i Hammarö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hammarö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hammarö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hammarö.

Målarfakta om Hammarö

I Hammarö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hammarö:

Hammarö kommun är en kommun i Värmlands län. Kommunen gränsar i norr till Karlstads kommun. Centralort är Skoghall.Kommunens område motsvarar Hammarö socken, Karlstads härad, vari vid kommunreformen 1862 Hammarö landskommun bildades.

Yta: 464,15 km2
Invånarantal: 15449, år 2016

Här kan kan du läsa mer om orten Hammarö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hammarö.

I Hammarö fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hammarö. Om du ändå inte hittar någon målare i Hammarö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Värmland.