Målare i Hagfors

Annons:

Målare i Hagfors - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hagfors som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hagfors. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hagfors som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hagfors för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hagfors som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hagfors

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hagfors vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hagfors.

Målarn
Hagforsv. 28
683 31 HAGFORS


Hagfors Måleri AB
Skolg. 4
683 30 Hagfors

Annons:

Kostnad för målare i Hagfors

Pris och kostnad för målare i Hagfors kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hagfors. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hagfors kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hagfors.

Målarfakta om Hagfors

I Hagfors finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hagfors:

Hagfors är en tätort i Värmland och centralort i Hagfors kommun i Värmlands län. Orten är belägen vid Uvån. Hagfors är en mycket ung ort. Utvecklingen tog fart då Uddeholmsbolaget beslöt att slå samman 10 järnbruk till en stor enhet vid vattenfallet i Uvån.

Yta: 612,87 hektar
Invånarantal: 5146, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hagfors om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hagfors.

I Hagfors fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hagfors. Om du ändå inte hittar någon målare i Hagfors som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Värmland.