Målare i Grums

Annons:

Målare i Grums - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Grums som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Grums. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Grums som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Grums för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Grums som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Grums

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Grums vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Grums.

Grums Måleritjänst AB
Råbäcksg. 49
664 32 GRUMS


JJK Tak och Måleri AB
S. Gärsnäs
Grums


Grums Måleri AB
Sveag. 124
664 34 GRUMSHB Kalbo Byggvård
Violv. 1Westlunds Färg & Måleri AB / Colorama
Sveag. 89

Annons:

Kostnad för målare i Grums

Pris och kostnad för målare i Grums kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Grums. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Grums kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Grums.

Målarfakta om Grums

I Grums finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Grums:

Grums är en tätort och centralort i Grums kommun. Grums ligger ca 27 km väster om Karlstad vid Vänerns norra strand, i anslutning till viken Grumsfjordens inlopp. Grums var och är kyrkby i Grums socken. Efter kommunreformen 1862 kom orten att ligga i Grums landskommun,

Yta: 561,71 hektar
Invånarantal: 5025, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Grums om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Grums.

I Grums fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Grums. Om du ändå inte hittar någon målare i Grums som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Värmland.