Målare i Forshaga

Annons:

Målare i Forshaga - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Forshaga som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Forshaga. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Forshaga som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Forshaga för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Forshaga som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Forshaga

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Forshaga vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Forshaga.

Forshaga Måleri
Lövedsv. 14
667 30 FORSHAGA


Forshaga Måleri AB
Djupdalsbrinken 1 F
667 30 FORSHAGA


Slawek Bygg och Måleri AB
Trollstigen 3
667 33 Forshaga


Jacek Bygg & Måleri
Gylterud 29
667 91 Forshaga

Annons:

Kostnad för målare i Forshaga

Pris och kostnad för målare i Forshaga kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Forshaga. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Forshaga kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Forshaga.

Målarfakta om Forshaga

I Forshaga finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Forshaga:

Forshaga är en tätort och centralort i Forshaga kommun i centrala Värmland. Forhaga är belägen vid Klarälven, omkring 20 km norr om det delta i och runt Karlstad där älven rinner ut i Vänern. Forshaga är en bruksort, som till stor del växt upp runt pappersbruket.

Yta: 518,49 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Forshaga om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Forshaga.

I Forshaga fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Forshaga. Om du ändå inte hittar någon målare i Forshaga som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Värmland.