Målare - Filipstads Golv & Måleri AB i Filipstad

Annons:

Filipstads Golv & Måleri AB i Filipstad är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Filipstad. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Filipstad kan du ta kontakt med Filipstads Golv & Måleri AB för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Filipstad. Filipstads Golv & Måleri AB är ett av flera målerier i Filipstad som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta Filipstads Golv & Måleri AB i Filipstad, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare Filipstads Golv & Måleri AB i Filipstad.

Filipstads Golv & Måleri AB
Albanog. 1
682 30 FILIPSTAD
0590 - 143 01


Karta och vägbeskrivning till Filipstads Golv & Måleri AB i Filipstad

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet Filipstads Golv & Måleri AB i Filipstad som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Filipstad.

Filipstads Golv & Måleri AB
Albanog. 1
682 30 FILIPSTAD
0590 - 143 01

Annons:

Pris på målning i Filipstad - Filipstads Golv & Måleri AB

pris för målning varierar mellan Filipstads Golv & Måleri AB och andra målare i Filipstad så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Filipstad samt i hela Värmland. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Filipstad.

Kommenterat om Filipstads Golv & Måleri AB i Filipstad